Ατμιστήριο
Καλάθι Αγορών

Πολιτική Επιστροφών

Υπαναχώρηση – Αλλαγή Προϊόντων

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αγοράς. Τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να επιστραφούν άθικτα, μέσα στην συσκευασία τους χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή αλλοιωθεί, συνοδευόμενα από την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο τους. Εφόσον πληρούνται οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων στον πελάτη ή αντικατάσταση με το προϊόν που επιθυμεί. Αν η πληρωμή της παραγγελίας είχε γίνει με χρήση τραπεζικής κάρτας, η atmisthrio.gr θα προχωρήσει σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες ώστε να ενημερωθεί η τράπεζα για να γίνει η επιστροφή του χρηματικού ποσού στον πελάτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος για την πίστωση του ποσού, είναι καθαρά ευθύνη της αρμόδιας τράπεζας και η atmisthrio.gr απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις.

Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της atmisthrio.gr τότε από τα χρήματα που θα σας επιστραφούν θα αφαιρούνται τα έξοδα αποστολής, επιστροφής και αντικαταβολής. Στην περίπτωση επιστροφής προϊόντων που δεν έχετε χρεωθεί έξοδα αποστολής η αντικαταβολής λόγο της αξίας της παραγγελίας σας ή του τρόπου αποστολής, τότε το έξοδα αυτά θα αφαιρεθούν από τα χρήματα που θα σας επιστραφούνΕλαττωματικά Προϊόντα

Αλλαγές ελαττωματικών προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αγοράς, συνοδευόμενα από την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο τους. Αντικατάσταση του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο εάν το ελάττωμα είναι κατασκευαστικό και δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος. Μόλις παραλάβουμε το προϊόν θα το ελέγξουμε και στη συνέχεια, εάν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις γίνεται αντικατάσταση και τα μεταφορικά έξοδα θα επιβαρύνουν την atmisthrio.gr. Στην περίπτωση που τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, θα επιστρέφονται στον πελάτη με χρέωση μεταφορικών εξόδων παραλήπτη.


Δικαίωμα ακύρωσης παραγγελίας

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας ολόκληρη ή μέρος αυτής, για οποιονδήποτε λόγο μέχρι τη στιγμή που θα ξεκινήσει η αποστολή της παραγγελίας σας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με εκπρόσωπο της εταιρείας μας, ώστε να σας ενημερώσει περαιτέρω για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί.